Naturistische detox vakantie Spanje

Het detox arrangement wordt op dit moment alleen in Spanje gegeven. In de toekomst zal deze ook hier in Alphen aan den Rijn te boeken zijn.

Care for You in het buitenland!

Leef je droom, leef naar je hart. Dat heb ik geleerd en gun ik anderen ook. Deze naturistische detox vakantie in Spanje gaat verder dan de standaard detox. Je laat zowel fysiek als geestelijk los wat je niet meer gelukkig maakt en omarmt wat je versterkt. Op deze manier kun jij leven leven zoals jij het wilt. Dit klinkt misschien gek, maar werkt echt in de praktijk. Je moet alleen weten hoe je dit kunt doen…

Tijdens deze week word je ondergedompeld met kennis over detoxen en wat er in je lichaam gebeurt. Ook gaan we aan de slag met mindset. Je zult merken dat er tijdens deze week de eerste veranderingen opgemerkt kunnen worden.

Door letterlijk je kleding van je af te gooien kun je nog makkelijker letterlijk loslaten! Je kunt het het beste vergelijken met een dagje sauna. Je kunt een omslagdoek omslaan, maar met het heerlijke zonnetje op je lijf kun je ook lekker bloot genieten. Dit alles in een waanzinnige omgeving: Gaianes in Spanje. (In de toekomst ook in Alphen aan den Rijn!)

Tijdens deze week drinken we sappen, eten we soep en salades. Je hebt dus echt wel het gevoel dat je voedsel binnenkrijgt, maar wel alleen maar groente en fruit zodat je lichaam goed kan ontgiften en werken aan herstel. Dit ondersteunen we met behandelingen, sauna en jacuzzi.
We maken 2 x een prachtige wandeling door de natuur. Hier komt de mind tot rust en het lichaam geactiveerd. Uiteraard ben je vrij er tussendoor zelf op uit te gaan.
In groepsverband gaan we aan de slag met de mind. Zijn er bij jou altijd dingen die tegen zitten, misgaan? Wil je blaken van gezondheid? Financieel overvloed? We gaan afpellen welke blokkades er bij jou opzitten zodat je weer in je kracht komt te staan. We gaan een mindset creëren van overvloed op elk vlak!

Het arrangement:
6 nachten, waarvan 5 dagen detox

Wat is inbegrepen?

 • transfer van en naar de luchthaven van Alicante of Valencia per kamer*
 • welkomstdrankje
 • 6 nachten accommodatie
 • 5 dagen volpension (sappen, soepen, bouillon, thee, salades, fruit)
 • ongelimiteerd water en kruidenthee
 • 2x yoga in groepsverband
 • 3x bewustwordingsbeweging in groepsverband
 • 4x meditatie in groepsverband
 • 3x leverpakking waarvan 1x met voetmassage
 • leverpakking voor thuis
 • ‘Detox your body/mind’-groepssessie
 • gebruik sauna, jacuzzi en badjas
 • wifi
 • gebruik tennisbaan en petanque

* Je boekt de transfer per kamer. Het kan voorkomen dat je moet wachten op medepassagiers van een andere kamer. Dit is max. 2 uur.

Wanneer?
Van 16 tot 22 april 2023.
16 april aankomst, 17 april start detox. Laatste detox op 21 april, terugvlucht op 22 april.
De vlucht is niet inbegrepen.

Handig om te weten i.v.m. corona:
Wat corona betreft zijn de dan geldende regels van de overheid van toepassing. Als er een algemeen reisverbod wordt opgelegd vanuit de overheid, dan wordt het geld retour gestort of we plannen een nieuwe datum. Het is aan te raden om zelf een reisverzekering af te sluiten.

Praktische informatie
Tijdens de “maaltijden” heeft iedereen, net als in de sauna, een badjas aan of een omslagdoek om. In de sauna, jacuzzi, en zwembad is iedereen bloot.

Kosten:
De prijs voor het detox-arrangement is vanaf €1.600,-. Dit is excl. vlucht en de 30-daagse detoxsupplementen.
Optioneel kan er op de dag van aankomst gekozen worden voor een lichte lunch en/of diner. Afhankelijk van de vluchttijden. Ook op de dag van vertrek kan er gekozen worden voor lunch en/of diner. Prijs per maaltijd €20,- per persoon. Vooraf graag aangeven.

Detox vakantie in Spanje verlengen?
Het is mogelijk de detox uit te breiden naar een maand. Je vult het arrangement dan aan met supplementen voor 30 dagen. Deze ondersteunen de werking van je organen en helpen je lichaam zich te ontdoen van giftige stoffen. Je activeert, herstelt en vernieuwt je organen en cellen met capsules en olie. Ze dragen bij aan:

– een gezonde vertering en stofwisseling
– herstel van je darmflora en gezonde darmen
– goede werking van je lever en nieren
– gezonde cellen
– reductie van vetcellen

Detox Arrangement Spanje

2 persoons kamer ‘La Sirena’

1.600,00

Detox Arrangement Spanje

2 persoons kamer ‘La Solana‘

3.290,00

Detox Arrangement Spanje

2 persoons suite ‘El Sotillo‘

3.290,00