Glaucoom (hoge oogdruk ) is een aandoening waarbij een verhoging van de druk in de oogbol onbehandeld tot gezichtsveld uitval leidt. De ziekte treedt meestal na het veertigste levensjaar op en verloopt meestal sluipend; langzamerhand vallen delen van het perifere gezichtsveld uit, wat door de patiënt meestal niet opgemerkt wordt. Het centrale zicht blijft lang intact. Door middel van de Oosterse behandelwijze Guasha kan glaucoom behandeld worden.

Is bij u glaucoom geconstateerd en wilt u dit graag op een natuurlijke manier verhelpen? Dan kan dit door de chinese guasha!

Door middel van Chinese Guasha kan de druk verlaagd worden. Hier wordt het stroomsysteem beïnvloed. Glaucoom ontstaat door verschillende oorzaken. Een ervan is een probleem in de afvoer van het oogvocht door middel van de bloedvaten. Indien de doorstroming van de vaten niet optimaal werkt kan het oogvocht niet voldoende afvoeren en hierdoor bouwt de druk zich op. Chinese Guasha is erop gericht deze doorstroming weer te optimaliseren. Het lichaam wordt hiermee ook ontgift. Dit heeft een gunstig effect op het gehele lichaam en een preventief karakter. Zodra de druk voldoende is verlaagd is er alleen een aantal maal per jaar een behandeling nodig om de druk laag te houden!

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.