Tijdens deze cursus leer je om bij jezelf of je cliënten cellulite (sinaasappelhuid) en vetweefsel te verminderen. Ook hardnekkig vetweefsel dat ondanks diëten of sporten blijft zitten, kan met deze methode worden verminderd. Centimeters verliezen en een gladde, strakke huid zijn het resultaat.

Los van het reduceren van cellulite of vetweefsel is de methode ook geschikt om het lichaam te ontgiften. Verschillende invloeden zorgen voor de opslag van veel toxines in het lichaam, waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan. Veel van deze klachten verdwijnen door het lichaam te ontgiften.

Deze workshop is online te volgen: vanaf elke plek met internet kun je inloggen op een speciale website met een besloten Academy. Je kunt dus aan de slag op momenten dat het jou schikt. De cups en olie worden thuisgestuurd.

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.