Chinese Guasha is een gezondheidsmethode om het lichaam te ontgiften en betekent letterlijk: ‘de ziekte uit het lichaam schrapen’. (Gua = schrapen en sha = de klacht, storing of ziekte)

Guasha is heel erg veelzijdig. Het kan bij meer dan 400 klachten/ziektes worden toegepast. Deze methode is niet alleen beschikbaar als preventief middel, maar ook als middel om daadwerkelijk een klacht te verhelpen of een ziekte te verlichten c.q. te genezen.

Specialisatie: glaucoom en pijnklachten
Care For You heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in de behandeling met Guasha van glaucoom en pijnklachten. Pijnklachten zoals pijn aan rug-, nek, en schouders, lage rugpijn, knieklachten, enkelklachten, frozen shoulder etc.

Wanneer nog meer toepasbaar?
Behandelingsindicaties zijn  o.a. hoofdpijn, migraine, nek- en schouderpijn, RSI, tenniselleboog, rugpijn, lage rugpijn, lumbago (spit), PMS, zenuwpijn, ischias, heuppijn, kniepijn, nabehandeling blessures, ‘verzuring’, stijfheid, bewegingsproblemen, gevoelloosheid, spierkramp  bloedrisicofactoren (bv. te hoog cholesterol), essentiële hoge bloeddruk, circulatiestoornissen, aderverkalking,  obstipatie, overgewicht, (pre)diabetes, ziekte van Menière, rookverslaving, menstruatiestoornissen, klachten van de menopauze, chronische bronchitis, artrose, reuma, jicht, osteoporose, voedselintolerantie, allergie, hooikoorts, candida, vergiftigingen, immuunzwakte, electro-stress, slapeloosheid, burn-out, depressie, stress.

Preventieve behandeling
Guasha is preventief ook zeer effectief. Zo zijn met Guasha keelklachten en heesheid/stemverlies te voorkomen bij mensen die veelvuldig hun stem gebruiken. Bij sporters kan na het leveren van de prestatie met Guasha de verzuring zeer effectief uit het lichaam worden verwijderen. Op deze manier voorkom je blessures en houd je het lichaam optimaal en fit.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden behandelingen met Guasha. Controleer daarvoor uw polisvoorwaarden.

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.