Voelt u uzelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte spieren na een zware werkweek? Een ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor uzelf. Het maakt u bewust van spanningen in uw lichaam. Bij een volledige ontspanningsmassage van Care For You ontspannen uw spieren en worden uw pezen, gewrichten en spieren soepeler. Afvalstoffen zullen het lichaam sneller verlaten door een verbeterde bloedsomloop in spieren en huid en door stimulatie van het lymfestelsel.

Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam.  Door ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, zoals spanningshoofdpijn, (chronische) vermoeidheid, slaapproblemen, stijve nek en rug worden verzacht. U zult merken dat met een ontspannen lichaam de geest ook weer tot rust komt. De negatieve spiraal van stress en lichamelijke klacht wordt doorbroken.

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.