Hydromassage is een massage waarbij rug, nek en schouders gemasseerd worden terwijl u op uw rug ligt. U ligt op een warmwaterkussen die gevuld is met water tussen de 37 en 40 graden. Door de warmte ontspannen de spieren. Hierdoor komt de massage dieper in de spier. Door de warmte en de ondersteuning van het kussen ervaart u een ongekend gevoel van comfort! En ontspanning U ligt op het kussen en niet in het water u wordt dus niet nat. Met de armen en handen en olie wordt het lichaam gemasseerd.

Deze vorm van massage is onder andere zeer geschikt voor zwangere vrouwen.  Het lichaam  wordt door de kussens goed ondersteund. Het liggen op de rug terwijl de rug wordt gemasseerd is zeer ontspannend tot het einde van de zwangerschap. Maar uiteraard ook heerlijk voor mensen die tijdens de massage een totale ontspanning willen ervaren!

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.