Quantum Touch is een techniek ontwikkeld door Richard Gordon. Het versterkt of versnelt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De healing techniek zorgt ervoor dat de vibratie in de handen van de beoefenaar tot een hoge frequentie worden opgevoerd. Degene die wordt behandeld kan zich aan deze frequentie aanpassen waardoor het healingproces in gang wordt gezet. In tegenstelling tot hetgeen altijd wordt verondersteld, is de persoon die wordt behandeld de healer.
De lichaamsintelligentie bepaalt zelf waar de energie naartoe gaat.
Als therapeut hebben wij geen invloed op de snelheid waarmee de healing plaatsvindt.


Hoe werkt het?
Alles en iedereen heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Je lichaam, geest, je emoties en gedachten: alles bestaat uit energie en heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Wij pikken constant de energietrilling van anderen op. Als iemand zich verdrietig voelt, leef je met de ander mee en voel je je ook verdrietig. Als iemand vrolijk en blij is, word je vanzelf ook vrolijk en blij. Elke energie heeft een eigen trilling. Deze kan laag of hoog zijn. Woede, frustratie, jaloezie hebben een lage trilling, terwijl liefde en onbaatzuchtigheid een hoge trilling hebben. Hoe hoger je trilling, hoe gezonder je lijf! Door je trillingsfrequentie te verhogen, versterk of versnel je onder andere het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door een lichte aanraking, maar ook zelfs op afstand, en het gebruik van verschillende ademhalingstechnieken verhoogt de trillingsfrequentie van het lichaam. Er wordt een hoog trillingsveld gecreëerd op de te behandelen plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. Degene die behandeld wordt zal door de wet van resonantie op natuurlijke wijze aanpassen aan deze hoge trilling. Al vrij snel worden de eerste veranderingen waargenomen. Zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.


Wat gebeurt er in het lichaam?
Quantum Touch spoort het lichaam aan, met name botten en gewrichten, om zijn oorspronkelijke stand weer aan te nemen. Elke behandeling begint met het rechtzetten van de wervelkolom. Je kunt zelfs merken dat je tijdens dit rechtzetten heen en weer gaat bewegen. Dit kan heel heftig maar ook subtiel gaan. Is er een grote scheefstand, dan zal het lichaam het bij elke behandeling een stukje rechter zetten. De spierspanning kan zich in de dagen daarna weer aanpassen aan de nieuwe stand. Hoe rechter de rug, hoe beter de energie ook bij de andere delen van het lichaam terecht kan komen. Dus bij elke klacht wordt begonnen met het rechtzetten van de wervelkolom. Ongeacht of er een scheefstand is.


Welke klachten kun je behandelen?
De klachten die je met Quantum Touch kunt behandelen zijn heel divers. Van scoliose, rug,-nek,-schouderklachten, tot darmklachten, van migraine en hoofdpijnklachten tot allergieën, emotionele klachten, angsten, depressies en alle andere lichamelijke en geestelijke klachten. Ik behandel met regelmaat mensen met tinnitus. Het verschilt per persoon wat er opgemerkt wordt na de behandeling. Bij sommige mensen wordt het geluid minder hevig, maar bij andere mensen worden eerst andere eventuele klachten minder. Ze worden vrolijker, hebben meer energie, halen meer uit hun dag of slapen beter. Allemaal grote veranderingen waardoor het lichaam verder kan herstellen en de tinnitus steeds verder naar de achtergrond gaat.


Behandeling
Deze behandelmethode kan zowel in de praktijk als op afstand worden gegeven. Beide technieken zijn even effectief. Als we op afstand werken dan is een computer, laptop of tablet nodig met een camerafunctie. Door middel van beeldbellen wordt dan de behandeling gegeven. Voor de cliënt is het dan wel noodzaak om een plekje op te zoeken waar je niet gestoord kunt worden. Net als in de praktijk is het belangrijk om even alleen met de behandeling bezig te zijn. Na de behandeling is het goed om extra water of kruidenthee te drinken. Hiermee worden de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd.

Wil je een afspraak maken of eerst liever meer weten? Stuur mij een mail of een WhatsApp op nummer: 06-49014438

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Blog

Volg onze blog voor artikelen en nieuws.

Onze blog
Tips voor de herfst

De herfst is een periode van loslaten. De oude vorm heeft zijn langste tijd gehad, [...]

Brand rietenkap

Vorige week maandag werden wij getroffen door een brand aan de rietenkap van ons Koetshuis. [...]

Weerstand

De R is weer in de maand. Normaal gesproken al een moment om extra op [...]

Verbouwing

We hebben de sleutel en de verbouwing is gestart! Het koetshuis, waar mijn praktijkruimte gaat [...]

Hooikoorts

Ik word altijd super blij van dit weer! Zit hier nu ook heerlijk aan de [...]

Goh diegene heeft veel meegemaakt!

Deze uitspraak hoor je wel eens om je heen. Kun je echt aan iemands gezicht [...]

Cellen in balans

Stress…. Hoe vaak hoor je dit woord om je heen? Als je iemand vraagt hoe [...]

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.