Als je het prettig vindt tijdens de massage gewoon bloot op tafel te liggen en alleen maar afgedekt te worden met een doek als dat nodig is, laat het van te voren weten. Dan gaat de verwarming ietsje hoger.

Nogal wat massagepraktijken doen erg moeilijk over het blote lichaam. Care Fore You accepteert het blote lijf als een natuurlijk gegeven en stelt je in de gelegenheid daarvan te genieten. Het bloot zijn heeft ook andere voordelen. Hierdoor kan elk lichaamsdeel (denk aan de rug, de billen, de bovenbenen en het borstgebied) makkelijk en zonder oponthoud gemasseerd worden. Als masseur hoef ik geen rekening te houden met kleding of afdekdoeken en is het makkelijker om grote stukken te masseren en alles op een vloeiende manier met elkaar te verbinden. De massage voelt voller en meer als een geheel.

De kamer waarin gemasseerd wordt is lekker warm waardoor bedekkende kleding en handdoeken overbodig zijn. Bovendien kunnen deze hinderlijk zijn en de voortgang van de massage verstoren. Ook de tafel waarop gemasseerd wordt is verwarmd, evenals de olie.

Naturistische massage is geen erotische of tantramassage.

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken, ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBNG en TBNG. Ook ben ik als verpleegkundige BIG geregistreerd.

Bekijk ook eens onze acties

Tijdelijk beschikbaar.