Verbouwing

We hebben de sleutel en de verbouwing is gestart!

Het koetshuis, waar mijn praktijkruimte gaat komen wordt als eerste aangepakt! In het koetshuis komt een fitnessruimte, keuken, toilet, praktijkruimte en een grote ruimte waar ik cursus ga geven. Ook kunnen hier vergaderingen gegeven worden en deze ruimte wordt gebruikt voor het ontbijt van de B&B! Dus multifunctioneel! Bij mooi weer kan het ontbijt op het terras genuttigd worden. Het is zo’n fantastische plek!

Op de middelste foto is de gehele ruimte te zien voor verbouwing. Vervolgens kwam de vloerverwarming erin met een dekvloer. Daarop worden de scheidingswanden geplaatst. Ook is er een vast trap naar boven gekomen. Ik ben zelf lekker aan de slag om alles in de verf te zetten. Op dit moment worden de wanden gestuukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *