Tinnitus

Veel mensen horen wel eens een piep in hun oor. Vaak is dit van korte duur. Maar wat als dat dagen, weken, maanden of jaren doorgaat zonder stiltes…

Je gaat naar de huisarts. Waar je al snel de conclusie krijgt dat je er maar mee moet leren leven. Of je wordt doorverwezen naar de kno arts die je met dezelfde mededeling naar huis stuurt….

Maar het geluid gaat door. Je gaat op internet zoeken en leest veel verhalen van lotgenoten. Maar waarom overkomt jou dit??

In mijn praktijk krijg ik veel mensen die zich dit echt afvragen. Wat is er gebeurt waarom mij dit overkomt?

Met gebruik making van de QTouch methode ga ik hiernaar op zoek. Zo kwam Anna bij mij in de praktijk. Mijn website sprak haar enorm aan. Deze aanpak had ze nog niet eerder gehad en ze wilde het graag ervaren.

Tijdens de QTouch  kwam al snel naar voren dat het geluid uit een incident voorkomt. Hierdoor begon ze te huilen aangezien ze dit zelf ook al vak aangegeven heeft en ze hierin niet geloofd werd. Steeds kwam naar voren dat het aan haar leeftijd ligt en daardoor een verminderd gehoor. Alleen al het feit dat ze nu wel gehoord wordt geeft haar een stukje rust. Voor haar geeft ook aan dat as het uit een incident voorkomt dit ook weer over kan gaan. Dit geeft vertrouwen. We hebben met de QTouch dit stuk gereset. Daarna zijn we de Guasha behandeling gestart. Hierbij ruim je verder op en maak je blokkades vrij.

De volgende behandeling begonnen we weer met de QTouch en kwam de vraag naar voren waarom ze dit verdient. Hier zit ontzettend veel verdriet achter. Waarom verdien ik dit? Heb ik dit verdient? Wat heb ik fout gedaan? Elke keer komen we een stukje verder. Het is als een ui die je laagje voor laagje af gaat pellen. Ook dit hebben we gerest en zijn we met de Guasha begonnen.

Ze voelt ruimte ontstaan! Ze mag voor zichzelf kiezen! We zijn er nog niet, maar de eerste stappen zijn gezet!

Ze gaat nu ook de oliën gebruiken die ervoor kunnen zorgen dat ze meer voor zichzelf gaat kiezen.

Heb jij ook last van oorsuizen?

Meld je dan aan voor de workshop! Samen met Léanne Lovink, expert op het gebied van essentiële oliën, geven we een workshop!

Tijdens deze workshop krijg je uitgebreide toelichting op:

  • wat stress met je lichaam doet
  • bepaalde voedingsmiddelen die tinnitus versterken
  • vitamines
  • gehoorbescherming
  • essentiële oliën en waar aan te brengen
  • yoga en nekoefeningen
  • uitleg over acupressuur punten en Guasha

Meld je hier aan voor de workshop op 1 oktober om 20:00 uur (locatie Alphen aan den Rijn of Leiden). Kosten €15,-

I.v.m. de wet op de privacy is Anna een pseudoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *