Weerstand verhogen

Veel mensen zijn in deze periode van het jaar ziek, hebben griep of lopen te “kwakkelen”. Niet fijn als je niet kunt doen wat je graag wilt omdat je ziek bent. Vervolgens ga je van alles aanpakken om de griep zo kort mogelijk vat op je te laten hebben. Maar griep voorkomen is uiteraard het beste. Hieronder volgen een aantal tips om je weerstand te verhogen.

  • Eet natuurlijk: ons lichaam is geen fabriek, eet dus ook niets wat uit een fabriek afkomstig is. Eet zo veel mogelijk producten die groeien op, onder of boven het land of in de zee. En het liefst van biologische oorsprong aangezien de bestrijdingsmiddelen veelvuldig worden gebruikt. Eet zo min mogelijk bewerkte producten.
  • Denk positieve gedachten! Lichaam en geest zijn sterker met elkaar verbonden dan veel mensen denken. Liefde, blijdschap, dankbaarheid en geluk zijn gevoelens die je gezond houden. Door positief te denken houd je je immuunsysteem sterk en in balans. Wanneer je je laat opvreten door angst, stress, haat en negativiteit verzwak je je lichaam. Je lijf maakt stresshormonen aan en wordt hierdoor vatbaarder voor ziektes. Denk aan goede dingen, houd je vast aan positieve gedachten en laat je niet meeslingeren door stress en negativiteit. Hiermee doe je je lichaam (én je geest) veel goeds!
  • Stress is een enorme aanslag op je immuunsysteem. Het vreet je lichaam als het ware van binnenuit op. Stress zorgt ervoor dat je lichaam versnelt voedingsstoffen verbruikt zodat er tekorten kunnen ontstaan. Het zet je ook aan tot negatief denken, ongezond eten en weinig bewegen. Stress maakt je kwetsbaar. De energie die eigenlijk ten goede zou moeten komen aan je immuunsysteem en je stofwisseling (waarmee je de belangrijke voedingsstoffen opneemt) gaat verloren aan het verhogen van de alertheid en het lichamelijk voorbereiden op een gevecht of vluchtpoging. Ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie helpen je om stress los te laten en op die manier snel en eenvoudig je weerstand te verhogen.
  • De olie On Guard is een hele mooie om je weerstand op te peppen! Je kunt deze verkrijgen in een olie welke je kunt gebruiken in een olieroller, maar je hebt er een hele lijn van. Ze zijn er als pastilles, beadlets, spray, zeep, softgels en pure olie. Elk met dezelfde eigenschappen om je weerstand te verhogen, zuivering van de huid, desinfecteren van oppervlaktes bij het schoonmaken. Wil je hier meer over weten stuur mij dan een mail of WhatsApp: 06-49014438

Mocht je helaas toch de griep hebben dan is er een echt griepbommetje die korte metten maakt met alle narigheid!

Meng onderstaande olie in een veggiecap en vul aan met kokosolie en neem dit elke 4-6 uur in met een glas water en je bent snel weer op de been!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *