Cellen in balans

Symphony of the cells
Stress…. Hoe vaak hoor je dit woord om je heen? Als je iemand vraagt hoe het gaat is het meest gebruikte antwoord: “Druk”! We “moeten” veel van onszelf of vinden dat we van alles moeten. Druk zijn op zich is niet erg, als het maar met leuke bezigheden is, dan krijg je er juist energie van! Maar als je zo druk bent dat je jezelf voorbij loopt, je alles wat je moet doen niet meer los kunt laten, de dingen die spelen helemaal niet leuk zijn… dan ontstaat er stress en zijn je cellen niet meer in balans. Maar stress in je lichaam ontstaat ook door verkeerde voeding, uitlaatgassen, straling, etc. 

Ik heb een prachtige nieuwe tool tot mijn beschikking om de cellen weer in balans te brengen!!! Ik werk ondertussen al een aantal jaar met essentiële oliën in mijn praktijk naast mijn andere behandelingen. Ik combineer deze ook wel.

 Symphony of the cells is een methode waarbij de essentiële olie wordt gebruikt om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het brengt de cellen in balans! Er zijn 16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen. 

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er nog 15 minuten, toegedekt met een warme deken, gerust wordt. De oliën kunnen dan extra hun werk doen. 

Deze behandeling kan ook voorafgegaan worden door een massage. Deze combinatie is echt fantastisch! Maar bij behandeling van een klacht is het aan te raden om de behandeling 3 keer per week uit te voeren, gedurende 2 weken. Daarna kan er afgebouwd worden. 

Ervaring 
Ik heb de behandeling gebruikt bij de mensen om mij heen. (Altijd heel vervelend als ik mensen nodig heb waar ik op kan “testen”..) Eerst de rug gemasseerd en daarna de olie volgens protocol aangebracht op de rug en voeten. Vervolgens toegedekt met een warme deken en een kwartiertje heerlijk blijven liggen. Daarna een warme kop thee! Ik heb dit toegepast bij stress, verkoudheid, buikklachten, overgangsklachten en rugpijn. De toepassingsmogelijkheden zijn heel groot. 

Dus mocht je je afvragen of het ook bij jou wellicht vermindering van klachten op kan leveren stuur mij dan een berichtje!

Kosten
Je kunt kiezen voor alleen een Symphony of the Cells behandeling. De behandeling duurt dan ongeveer een half uur. De kosten hiervan zijn €40,-

Maar wil je de oliën, die gebruikt moeten worden, zelf aanschaffen via mij dan geef ik de 6 behandelingen die nodig zijn voor €10,- per behandeling. Ook krijg je dan toegang tot een online omgeving waar je nu al 7 workshops kunt volgen. Deze wordt elke maand uitgebreid met een nieuwe workshop. Je krijgt uitleg waar je jouw oliën nog meer voor kunt gebruiken. Ook word je (indien gewenst) toegevoegd tot een app waarin je al je vragen over de oliën kunt stellen. 

Bovenstaande behandeling in combinatie met een ontspanningsmassage is ook mogelijk. Je krijgt dan eerst een ontspanningsmassage van rug, nek en schouder. Daarna worden de oliën volgens protocol aangebracht. Weer heerlijk warm toegedekt met een deken en een kop thee toe. De kosten hiervan zijn €60,- Als je tijdens het rusten je voeten gemasseerd wilt hebben dan zijn de kosten €75,-

Na de meeste protocollen melden mensen dat zij zich als herboren voelen. Het brengt ze weer volledig in balans! 

Wil jij weten of deze behandeling ook iets is voor jou, of wil je meer informatie, de olie bestellen en je door mij laten behandelen?! Stuur mij dan een mail, sms of WhatsApp. Mijn nummer is: 06-49014438

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *