Goh diegene heeft veel meegemaakt!

Deze uitspraak hoor je wel eens om je heen. Kun je echt aan iemands gezicht zien of diegene veel heeft meegemaakt? Het antwoord is JA! Ons gezicht kan ons echt vertellen wat we hebben meegemaakt! 

Neem bijvoorbeeld de lijntjes boven de neus, tussen de wenkbrauwen. Deze zijn gekoppeld aan de lever. Meestal zijn dit twee lijnen en zijn ze ondiep. Dit geeft aan dat de lever goed werkt. Als de lijnen diep gegroefd zijn is de lever wat geïrriteerd. De betreffende persoon kan dan last hebben van woede aanvallen.  Hij of zij is snel aangebrand en heeft regelmatig last van geïrriteerdheid. Drie lichte lijnen zijn een aanwijzing dat er een probleem is met de lever, vaak vanwege frustraties, woede, ongezond eten en alcoholgebruik. Als de drie lijnen zwaar getekend zijn, loopt de persoon het risico ongelukken te krijgen. Diegene is te agressief, te veel gericht op een doel en te koppig of eigenwijs. Diegene slaat de waarschuwingen van de mensen om zich heen vaak in de wind.

Dit is een heel klein stukje uit mijn online cursus GezichtsGuasha. Daarin leer je niet alleen wat de lijntjes en vormen van je gezicht betekenen, maar ook hoe je deze kunt verminderen. Met de GezichtsGuasha kun je lijntjes, vlekjes oneffenheden etc. verminderen. Via een online platform, waarop je kunt inloggen vanaf elke plek met internet en op tijdstippen waarop het jou schikt! De materialen voor de cursus, Jadesteen en crème krijg je thuis gestuurd. Ook kun je deelnemen aan een oefen middag. Dit zit bij de cursus inbegrepen. Een heerlijke middag om de puntjes op de i te zetten. Het filmpje in de cursus is heel duidelijk waardoor je al meteen aan de slag kunt, maar een extra middag oefenen is niet alleen gezellig maar ook heel fijn! Jouw investering hierin is tijd, ontspanningen en €135,-

Zelfs je oogleden kun je hiermee liften!

Wil je deze cursus volgen?! Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *